Intis

Banner3Intis ima dugogodišnje iskustvo u energetici i može se pohvaliti brojnim projektima vezanima uz energetsku efikasnonst i obnovljive izvore energije. Poslovi vezani uz biomasu i vetroelektrane dokazuju visok nivo stručnosti i sposobnost naših inženjera, a u solarnim projektima pokazujemo fleksibilnost i mogućnost prilagođavanja različitim zahtevima na tržištu.

Solarne projekte nudimo po principu ključ u ruke, a to znači da ćemo za Vas uraditi sve od dobijanja potrebnih dozvola i ugovora s HEPom i HROTEom, projektovanja i instalacije solarne elektrane, do samog dugodišnjeg održavanja. Takođe, nudimo i poslovni model po kojem unajmljujemo od klijenata krovne površine na kojima izgrađujemo sopstvene sisteme.

Zajedno sa našim partnerima solarne projekte radimo po evropskim standardima i prilikom instalacije elektrana koristimo opremu vrhunskog kvaliteta proizvođača koji su se dokazali na našim sistemima ugrađenima širom Nemačke.

Sarađujemo sa vodećim bankama i izrađujemo feasibility studije po njihovim standardima, a to znači da klijent od nas može dobiti i podršku prilikom dobijanja kredita. Svu dokumentaciju koju banka traži samostalno pripremamo za klijente – lista dobavljača opreme, predmer opreme i održavanja, tehničke specifikacije opreme, struktura investicije, projekcije prihoda za vreme trajanja kredita, projekcija novčanog toka.

Za sve energetski efikasne projekte nudimo kompletno rešenje:

  • Dobijanje svih dozvola i izrada svih potrebnih studija
  • Projektovanje postrojenja
  • Instalacija kvalitetne opreme i najsavremenije tehnologije
  • Osiguranje
  • Dugogodišnje održavanje
  • Podršku kod dobijanja kredita od banke za zeleni projekat
  • Različiti poslovni modeli

O nama
INTIS d.o.o.
Bulevar Mihajla Pupina 165a
11070 Novi Beograd, SRBIJA
tel.: +381 11 311 3148
fax: +381 11 311 3148
e-mail: info@intis.rs
Newsletter
Ukoliko želite da primate naš newsletter, molimo Vas da upišete i pošaljete nam svoju e-mail adresu.