Intis

Televend machines

Televend  je  celokupno rešenje za upravljanje postojećom distribucionom mrežom samoposlužnih uređaja putem interneta. Televend omogućava nadzor i konfiguraciju samoposlužnih uređaja sa udaljene lokacije, praćenje prodaje i upravljanje resursima.

Ima za cilj povećanje vrednosti poslovanja uvođenjem novih samoposlužnih usluga i poboljšavanjem postojećih. Sistem se sastoji od tri komponente:

Televend how does it work   

 

Procesorski kontroler – Televend 100

Televend 100 malih je dimenzija i jednostavno se ugrađuje u bilo koji tip samoposlužnog uređaja bez obzira na proizvođača, veličinu ili starost uređaja. Predstavlja hardverski interfejs za spajanje na INTIS mrežnu platformu putem GPRS internet veze i ne zahteva nikakvu dodatnu infrastrukturu. Podržava sve komunikacione standarde industrije samoposlužnih uređaja (vending), kao što su: EVA-DTS (DEX i DDCMP), Executive, MDB i sl.

Modul koristi GSM bežičnu komunikaciju i ima mogućnost udaljenog upravljanja i konfigurisanja samoposlužnih uređaja, praćenje i nadzor svih transakcija i događaja na uređaju putem web portala.

INTIS mrežna platforma

mrežna platforma srbija

INTIS Cloud je integrisana mrežna platforma za spajanje M2M proizvoda i uređaja. Platforma omogućava kupcima da spoje svoje resurse preko sigurne i fleksibilne cloud mrežne usluge. Inovativna arhitektura jamči laku proširivost, visoku raspoloživost i sigurnost prikupljanja podataka sa udaljenih lokacija.

Podržava  jednostavnu integraciju postojećih mreža i poslovnih sistema putem standardnih web okruženja kao što su SOAP i REST, jednostavnu implementaciju novih API-ja.  INTIS Cloud omogućava uvođenje novih usluga u poslovanje, kao npr. SMS plaćanje.

INTIS Portal

Televend web portal - karta

Kroz INTIS Portal korisnici mogu na jednostavan način upravljati svojom distribucijskom mrežom samoposlužnih uređaja (vending aparata). Portal sadrži mnoštvo funkcija kao što su: pregled karte i statusa uređaja, upravljanje proizvodima i načinima plaćanja, konfiguracija uređaja, trenutna notifikacija i praćenje događaja, upravljanje servisnim rutama i radnim nalozima, prodajni izveštaji, itd.

Višekorisničko okruženje omogućava raznim nivoima korisnika pristup onim podacima za koje su autorizovani. Rukovodioci mogu videti izveštaje o prodaji, za celu kompaniju, za pojedinačnu lokaciju ili proizvod. Voditelji servisa mogu optimizovati servisne rute preko radnih naloga i upravljanja resursima, serviseri imaju uvid u status uređaja, a opslužitelji u količinu robe i novca u uređaju itd.

srbija portala televend

Televend je drugim rečima moćan alat koji vaše postojeće vending uređaje pretvara u interaktivne prodajne tačke omogućavajući vam značajnu optimizaciju troškova opsluge i servisiranja, plaćanje putem SMS-a.

Više možete pronaći na stranicama www.televend.eu.

O nama
INTIS d.o.o.
Bulevar Mihajla Pupina 165a
11070 Novi Beograd, SRBIJA
tel.: +381 11 311 3148
fax: +381 11 311 3148
e-mail: info@intis.rs
Newsletter
Ukoliko želite da primate naš newsletter, molimo Vas da upišete i pošaljete nam svoju e-mail adresu.