Intis

SBB

SBB (Smart Bank Branch) – Intisov je koncept novog distribucionog kanala za banke koji omogućava krajnjim korisnicama da obavljaju bankovne transakcije pomoću video konferencijske tehnologije na istovetan način kao da su u ekspozituri banke.

• Značajno smanjuje troškove transakcija za banku

• Omogućava banci brzo otvaranje poslovnica na mestima gde bi to inače bilo neisplativo (npr. na planinama tokom turističke sezone, na mestima sa manjim brojem stanovnika…)

• SBB je pametna poslovnica banke i platforma za pružanje različitih usluga koje nisu nužno bankovne (prodaja kredita za mobilni, kupovina karata za kulturna i sportska događanja…)

• Opremljena je svom potrebnom opremom za daljinsko poslovanje i tehnologijom potrebnom za sprovođenje svih finansijskih transakcija, baš kao i u tipičnoj poslovnici.

Kako radi SBB

SBB kako radi srbija

Povezanost SBB-a i banke

SBB uz fizičku pametnu bankovnu ekspozituru uključuje i mrežnu infrastrukturu prema operaterskom centru banke, infrastrukturu potrebnu za telekonferenciju i operaterski centar iz kojeg bankovni službenici upravljaju radom SBB-a. Operaterski centar uključuje radna mesta bankovnih službenika – operatera, aplikaciju za upravljanje SBB-om zatim aplikaciju za automatsko upravljanje redom čekanja pojedinih SBB-ova

sbb spak

Vrste transakcija

 

SBB transakcije srbija

O nama
INTIS d.o.o.
Bulevar Mihajla Pupina 165a
11070 Novi Beograd, SRBIJA
tel.: +381 11 311 3148
fax: +381 11 311 3148
e-mail: info@intis.rs
Newsletter
Ukoliko želite da primate naš newsletter, molimo Vas da upišete i pošaljete nam svoju e-mail adresu.